Geen producten (0)

Gazononderhoud

 

Husqvarna robotmaaiers

Uniek maaisysteem

De drie scheermesachtige messen zorgen ervoor dat het gras op de juiste wijze wordt afgesneden en omdat de Automower® continu zijn werk doet wordt het gras zéér vaak gemaaid. Kortere grasresten zorgen voor een betere bemesting en een groener gazon.

Husqvarna automower

Timer

U beslist of de Automower® 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk doet.

 Husqvarna Automower

Bewegingssensoren

Als de Automower® wordt opgetild van de grond, stopt hij direct automatisch met maaien. Daarnaast zijn de mesjes centraal geplaatst dus ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower® een obstakel tegenkomt dan stopt hij en gaat hij verder in een andere richting zonder schade te veroorzaken.

 Husqvarna Automower

Weersbestendig

De Automower® doet zijn werk op het gazon de klok rond en is ontworpen om zonder toezicht te functioneren, ongeacht de weersomstandigheden. De Automower® is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat zonder problemen het barre Scandinavische klimaat kan worden doorstaan.

Werkt ook bij oneffen terrein.

Grote wielen met profiel zorgen voor een uistekende grip zelfs als de ondergrond glad is. De maaier kan heuvelop rijden tot een stijgingspercentage van 35%.

Geen emmissie

Omdat hij electrisch is aangedreven is er geen sprake van schadelijke uitstootgassen.

 Husqvarna automower

Laag geluidsniveau

Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower® zeer rustig en discreet wanneer u het wilt.

 Husvarna Automower

Beveiliging

Ter voorkoming van diefstal zijn alle Automower® modellen beveiligd met een persoonlijke PIN-code en een unieke identificatie-koppeling met het laadstation cq. generator/lader. Daarnaast beschikken alle Automowers®  over een diefstalalarm.

Ondanks deze beveilingsfuncties biedt Husqvarna u de mogelijkheid d.m.v. het Husqvarna Automower®  Zekerheidsplan uw waardevolle machine extra te beschermen tegen diefstal.

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.