Geen producten (0)

Gazononderhoud

Techniek

Krachtig en hoog vermogen
De borstelloze EC-motor werkt zeer energie-efficiënt en is vrijwel slijtagevrij. Dankzij het hoge rendement wordt de accuenergie in een indrukwekkend werkvermogen omgezet. De sterke lithium-ion-accu's van de 36-V-klasse leveren energie voor verschillende vermogenscategorieën.

Zuiver en stil
Deze accumachines zijn de ideale oplossing voor geluidsgevoelige omgevingen zoals ziekenhuizen, parken en woonzones. Dankzij de elektromotor zijn er bovendien geen uitlaatgassen.

Comfort

Eén accu voor alles
Dankzij het innovatieve modulesysteem zijn de accu's samen met de laders compatibel met alle machinegroepen. Zowel voor de doe-het-zelver als voor de professionele gebruiker. Er is voor elk wat wils. Het teken Lithium-Ion PRO staat symbool voor de innovatieve accutechnologie in STIHL en VIKING accumachines. Het staat voor eersteklas accuvermogen.

Draadloos mobiel
De accumachines zonder kabel zijn uiterst mobiel en flexibel te gebruiken. Ze zijn geschikt voor werkzaamheden rondom het eigen huis tot openbare omgevingen. Alle accumachines worden gekenmerkt door een laag gewicht en aangenaam lage trillingswaarden. Elke machine kan heel eenvoudig worden bediend.

Toepassing

Gebruik bij regen
De STIHL accumachines kunnen ook bij regenweer worden gebruikt. (De richtlijnen op het machineplaatje en in de gebruiksaanwijzing dienen in acht genomen te worden.)

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.