Geen producten (0)

Onderhoud en reparaties

Voor onderhoud en reparaties aan uw tuinmachine bent u bij ons aan het juiste adres! Onze werkplaats heeft grote expertise op het gebied van tuinmachines. Met behulp van speciaal gereedschap en ons eigen onderdelenmagazijn kunnen wij u goed en snel helpen. Onze werkplaats is zowel DEKRA als VCA* gecertificeerd. Tevens bezitten wij vergunningen om machines te keuren. Hiervoor zijn wij aangesloten bij VA-keur, het voormalige COM-keur. Momenteel bestaat onze werkplaats uit 8 gekwalificeerde monteurs. Lees hier meer over onze VCA*-certificering.

Om in het maaiseizoen direct weer van start te kunnen gaan met uw machines, is het van belang dat deze goed onderhouden zijn. In de winter bieden wij hiervoor onze winterbeurtactie aan. Wanneer u gebruik maakt van deze actie worden uw machines gratis bij u opgehaald en teruggebracht.

Om uw machine aan te melden voor een onderhoudsbeurt of een reparatie kunt u contact opnemen met Margaretha Smidts. U kunt ook de volgende online formulieren gebruiken:

        

VA-keur

Wij zijn een erkend VA-keurbedrijf en beschikken over gediplomatiseerde keurmeesters die de veiligheidskeuring voor uw machines, werktuigen en gereedschap kunnen uitvoeren.

VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is dus een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen.

De belangrijkste redenen voor een veiligheidskeuring zijn:

  • Investering in veiligheid van de medewerkers;
  • De Arbowet verplicht een periodieke keuring;
  • Niet keuren is beboetbaar

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.