Geen producten (0)

Over ons

Hooghiemstra Hardegarijp BV is in 1959 opgericht door wijlen Gerben Hooghiemstra. Na 6 jaar gehuisvest te zijn aan de Stationsweg te Hurdegaryp is ons bedrijf verhuist naar een pand aan de Rijksstraatweg. Willem Hooghiemstra staat daar sinds 1989 aan het roer. Sindsdien hebben de activiteiten zich in rap tempo uitgebreid. Met dealerschappen van de grootste merken zoals Husqvarna, Toro, Stihl, Castelgarden en GiANT kunnen wij u een breed assortiment tuinmachines aanbieden. Ons team bestaande uit circa 15 medewerkers is u graag tot dienst.

Naast onze verkoopafdeling bieden wij u een eigen service- en onderhoudsdienst. Zowel in onze werkplaats als bij u thuis kunnen wij het nodige aan uw machines versleutelen. Met ons eigen wagenpark zijn we erg flexibel. Om snel onderdelen te kunnen vervangen beschikken wij tevens over een eigen onderdelenmagazijn. Door een combinatie van ervaring, kennis en het juiste gereedschap kunt u ervan op aan dat uw machine bij ons in vertrouwde handen is.

VCA* gecertificeerd

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn voor ons en onze klanten belangrijke thema's.
Wij zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf. Medewerkers die met machines en logistieke processen te maken hebben zijn VCA-gediplomeerd. Dit helpt ons om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Hieruit volgt ook de noodzaak voor een veiligheidskeuring van machines, werktuigen en gereedschappen. Wij zijn daarom - naast de VCA* certificering - ook een erkerd VA-keurbedrijf en hebben wij twee gediplomeerde keurmeesters. Lees hier meer over de veiligheidskeuring van machines, werktuigen en gereedschappen.

VCA

 


 


Luchtfoto Hooghiemstra Hardegarijp BV

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.