Geen producten (0)
Voorraad: 0
Tech extreme zaagbroek
 

Husqvarna zaagbroek Technical Extreme Klasse1

€ 449,00 € 404,10 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 5823408-50
Productcode leverancier 5295158-..
Omschrijving

Husqvarna zaagbroek Technical Extreme

 

Ontworpen voor full-time bos werk met het hoogste professionele niveau. Slim gebruik gemaakt van reflecterende materialen, lichtgewicht stretch. De cordura versteviging zorgt voor bescherming en duurzaamheid van de broek de hele productieve dag.

Deze heupbroek met zaagbescherming is ontworpen met een moderne slanke pasvorm en geavanceerd stretchmateriaal voor veel comfort en ergonomie. Het nieuwe versterkingsmateriaal wordt gebruikt op kritieke plaatsen, de ventilatieritsen en de voorgebogen knieen zorgen voor een hoge duurzaamheid en zijn geoptimaliseerd om met laarzen te dragen. Met twee voorzakken, twee achterzakken, één op de linker broekspijp en een duimstokzak. Inclusief afneembare bretels en de taille kan worden aangepast voor een perfecte pasvorm.

--Husqvarna Kledingmaattabel-- 

Ook interessant

€ 120,60 € 130,00
€ 111,60 € 120,00

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.