Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Berg Weather Cover Extra

€ 69,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De BERG Afdekhoes is bedoeld om de trampoline vrij te houden van vervuiling door bijvoorbeeld takjes en bladeren. De afwateringsgaten ter hoogte van het springdoek voorkomen dat er een groot reservoir aan water opgebouwd kan worden dat het springdoek indrukt. DE BERG Afdekhoes kan gebruikt worden op Regular, InGround en FlatGround trampolines. De hoes is voorzien van haken voor een extra stevige en eenvoudige bevestiging.
Gebruik een BERG Afdekhoes voor de trampoline alleen voor kortere periodes (maximaal enkele weken) en bijvoorbeeld niet voor het overbruggen van de winterperiode van enkele maanden. Wanneer de trampoline voor een langere tijd niet gebruikt wordt is het aan te raden de beschermrand (Padding) goed schoon en droog te maken en deze vervolgens op een droge plek op te bergen.

Ook interessant

€ 39,00

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.