Geen producten (0)

Retourneren binnen 14 dagen.

  • Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.
  • Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
  • Binnen 14 dagen zullen wij, als we het product in goede orde hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen.

Belangrijke- aandachtspunten

Je hebt het recht om het product te testen, maar wij verzoeken je hierbij om rekening te houden met de volgende punten:

  • De producten dienen onbeschadigd en compleet met (orginele) verpakking teruggestuurd te worden.
  • Het retourrecht is om de producten - zoals je dat in de winkel gewend bent - te testen en het product dient dus in goede staat retour gezonden te worden.
  • Beschadigingen en/of gebruikerssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren. In overleg wordt er afgestemd hoe dit op te lossen.

Kosten retourzending

De kosten voor retourzending zijn eerst voor eigen rekening. Nadat het product is geretourneerd krijgt u wel het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. Wij raden je aan om het pakket met Post NL te versturen. U heeft hierbij de mogelijkheid om het aangetekend op te sturen.

Verzendprocedure

Wanneer je je bestelling wilt herroepen, ben je wettelijk verplicht om het product met alle toebehoren (indien mogelijk) in de orginele staat en verpakking aan ons terug te sturen. Zorg dat je het pakket goed inpakt zodat de inhoud zo min mogelijk kan schuiven om transsportschade te voorkomen. De retourzending is op eigen risico, we adviseren daarom altijd om voor aangetekende verzending te kiezen.

Heb je nog vragen rondom annuleren en retourneren? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen op: info@hooghiemstra.nl.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.